Instrucțiuni de utilizare Varius

Utilizarea de mijloace nu prezintă dificultăți. În instrucțiunile de utilizare Varius se recomandă ca înainte de aplicarea gelului să ia un duș fierbinte, pentru a maximiza divulgarea de atunci. Este nevoie, pentru ca ingredientele active ale medicamentului bine pătruns în piele și au avut efectul dorit.

Instrucțiuni Varius

Preparatul este aplicat într-o cantitate mică pe zona afectată a pielii și frecați-l lent în mișcări. Excesul de gel îndepărtează cu un șervețel. Gel lasă până la absorbția totală în piele. Dacă pe piele există răni sau zgârieturi, medicamentul nu poate fi aplicat, deoarece acest lucru va provoca iritații. Procedura se efectuează dimineața și seara. Cursul este de 3-4 săptămâni, dacă este necesar, aplicarea de gel continuă încă 4 săptămâni. Pentru prevenirea varicelor medicament aplicat pe piele o dată pe zi. Pentru consolidarea rezultatului se recomandă să se repete un curs de o lună. în aer sub formă de flacon cu gel va sta destul de o lungă perioadă de timp, în conformitate cu instrucțiunile de Variuscu condiția corectă de depozitare.

Contraindicații la utilizarea de gel Varius

Preparatul este fabricat pe baza de componente naturale, ecologic și mai sigur. Dar ignorant utilizat varius este posibilă apariția de reacții adverse și complicații nedorite. Înainte de a cumpăra droguri în valoare acorde o atenție la contraindicații. Aplicarea Varius este inadmisibil, în astfel de situații:

  • Intoleranța individuală a componentelor active. După aplicarea gelului pe piele de la unele persoane apare o alergie severă, cauzată de expunerea la venin de albine.
  • Sarcina. De droguri, practic, nu provoacă complicații, dar în timpul sarcinii utilizați trebuie cu mare prudență.
  • Leziunea tegumentelor. Instrumentul este contraindicat la aplicarea de oameni care suferă de diferite forme de eczeme și dermatite.
  • Alterarea integrității tegumentelor. Nu se poate aplica gel Varius pe zonele deteriorate ale pielii și răni deschise.

Instrucțiuni de utilizare Varius se află în ambalajul cu marfa.