Operația de la viena la varice laser

Operațională de intervenție în vene varicoase justificată în lipsa de reacția pozitivă a organismului la utilizate metode conservatoare. Al doilea motiv pentru a renunța la metodele convenționale va forma acută a bolii.

Medic, pe baza rezultatelor a realizat un sondaj, va alege cel mai optim tip de intervenție chirurgicală.

Existente soi operațional de intervenție

operația de la viena

În forma acută a bolii, când este clinic confirmat pericolul pentru viața și sănătatea pacientului, persoane hospitalitynet. Operațională intervenția se efectuează sub anestezie generală. După finalizarea acestuia ar trebui să fie de lungă durată perioada de reabilitare. De multe ori apar complicații, de aceea, chiar și după finalizarea reabilitare pacientul se află sub supravegherea medicului. Dacă patologia există la un stadiu incipient, atunci medicul prescrie minim invaziva operație. Este vorba despre o procedură care nu necesită o încălcare a integrității țesuturilor.

Inovatoare chirurgicale de dezvoltare, care au denumirea de "chirurgie de o zi", sunt renumite pentru lipsa de complicații. Pacientul nu are nevoie de câteva săptămâni să se afle în condiții de staționar. Durata de reabilitare – 72 de ore.

Lista de avantaje minim invaziva operațiunile vor continua următoarele fapte:

 • pacientul nu trebuie să facă anestezie generală;
 • perioada minimă de ședere în unitate;
 • pe suprafața pielii nu fac mai mult de 3 pene, care accelerează vindecarea țesuturilor;
 • operațională de intervenție nu este legată de durerea sindrom.

În ciuda aproape 100% lipsa de efecte negative, înainte de numirea minim invazive operației, medicul efectuează o serie de teste obligatorii. Scopul lor este de a determina cât de bine organismul va lua vreo procedura.

Mini flebectomia prin metoda Vardi

Medicul elimină deteriorate viena, făcând pe suprafața pielii până la 3 pene. Durata de exploatare de intervenție variază de la 30 până la 50 de minute. O astfel de metodă de tratament, medicul stabilește dacă există următoarele declarații:

 • nefiresc localizarea venelor dilatate (zona labiilor, fata, stop);
 • la un pacient diagnosticat cu tromboflebita de tip ascendent;
 • prezența cât mai largă varicoase trunchiuri.

Încă unul din motivele pentru destinație operațiunea prin metoda Vardi – disponibilitatea pacientului de noduri, localizate aproape de excesul de piele capac.

Scleroterapia

Baza pentru stabilirea operații – existența clară localizare patologie. Procedura se stabilește la pacienții la care este diagnosticată I și a II-a etapă a varicelor. Esența operațional de intervenție se reduce la introducerea în zona viena speciale substanței în lichid sau spuma formă. De îndată ce substanță s-a dovedit în interiorul, acesta literalmente reface zona afectată.

Coagularea cu ajutorul laserului

Tehnica se caracterizează prin rapiditate, lipsa sindromului algic și posibilitatea de a prescrie pacientului de la spital mai târziu de 3 ore după terminarea acestei operații. Esența procedurii de puncte expunerea la un fascicul laser pe zona afectată viena. Corect selectat influenta termica formează un mic cheag de sange, care câteva luni mai târziu înlocuiește cu țesut conjunctiv.

Sarcina medicului este nevoie de cât mai exact a configura parametrii fasciculului laser. Cer noros pe alocuri chiar de eroare va provoca arsuri și ulterior necroză a țesuturilor. În acest sens, terapia cu laser acum este rar folosit.

Utilizarea de frecvențe radio de chirurgie

Metodologia este prezentată în acele cazuri, când se utilizează cu laser sau orice alt mod de a restabili deteriorat terenului nu este posibilă. Procedură se caracterizează prin rapiditate și minim probabilitatea de a dezvolta complicatii. La lista de avantaje menționate metoda medicii sunt lipsa de arsuri și cicatrici. Rf operațională de intervenție produc, după cum urmează:

 • pre-ECOGRAFIE vasculară;
 • semnul de pe suprafața pielii a terenurilor, pe care se va bucura de impact în timpul procedurii;
 • pacientul se află în jos pe masa de operație;
 • pe suprafața vopsită a pielii provoacă acest compoziția;
 • efectuează la fața locului de puncție viena;
 • în gaură se introduce un cateter, care vine la un punct care urmează a fi ulterioară prelucrare;
 • se face local analgezie;
 • medicul foloseste un element de încălzire, a cărui lungime este de 7 cm;
 • din orificiile extrage cateterul și elementul de încălzire, după care zona afectată este restabilită.

Toate etapele sunt controlate de calculator. Sistemul automat selectează o temperatură optimă de expunere. După 1 oră după finalizarea minim invazive proceduri, pacienții pot merge.

Utilizarea de cuplu

tratamentul varicelor

Cronică forma de vene varicoase duce la faptul că vasele de sânge capătă formă curbată. Folosi o alternativă minim invazivă a metodologiei fizic imposibil. Folosind tehnologia de vapori are o multitudine de avantaje. În lista acestora se plimba durata minimă de reabilitare perioadă, lipsa de efecte secundare și de arsuri. Ultimul element este relevantă în cazul în care medicul a ales setările corecte. Sub influența de abur zona afectată se îngustează.

Aplicarea lipici biologic

În cazurile în care normaliza zona afectată viena este imposibil, dar pentru a șterge un motiv nu folosesc adeziv biologic. Medic produce mai multe bucăți, astfel încât i se poate lipi supape de deteriorat de votare.

Alegerea optimă de tip operațional de intervenție

Ultimul cuvânt rămâne pentru medic, sarcina căruia constă în evaluarea obiectivă a stării de sănătate a pacientului. Medicul va informa pacientul că în final alegerea în favoarea unui sau altui tip operațional de intervenție în funcție de condițiile particulare tabloului clinic. Soluții universal nu este aici, astfel încât atunci când alegerea terapeutică a metodologiei de om într-un halat alb se bazează pe simptome.

Existente tipuri de sisteme de intervenții:

Tip operațional de intervenție În ce cazuri este justificată Probabilitatea de a dezvolta complicatii
Biologic adeziv Este folosit atunci când a restabili zona afectată este imposibil. Low
Utilizarea de cuplu Se aplică atunci când la un pacient diagnosticat cu o rețea extinsă de deteriorate vene. Medie (în cazul în alegerea de către medicul de caracteristicile substanței, cu ajutorul căruia se produc efectele pe zona viena).
Chirurgie cu radiofrecventa Situația în care zona afectată de vene se află prea aproape de suprafața pielii. Minim
Specială de coagulare Este rar folosit. În cele mai multe cazuri, medicul prescrie acestea depasind de operație. Mare atunci când incorect selectat puterea laserului.
Scleroterapia Varicele poartă de mântuială. Minim
Mini flebectomia La un pacient diagnosticat atipic de a găsi afectate de varice. Alte sisteme de metode de a folosi nu este posibil. Medie

La alegerea tipului operațional de intervenție medicul trebuie să se asigure că beneficiile de la ea de multe ori mai mult potențial negativ, care poate apărea după încheierea operațiunii.