Vene varicoase la picioare

În ultimii ani, varicele se întâlnește la femei tot mai des. Iar boala nu-i cruță nici tineri sex mai echitabile. Nu este mai puțin frecvente plângeri la aceasta boala este deja în 30-35 de ani. Motivele pentru aceasta sunt mai multe. Mai jos veți afla ce este aceasta boala. Și, de asemenea, modul de a trata varicele, la apariția lui.

Ce reprezintă varice

arikos a venelor de pe picioare

Este patologică modificarea vaselor de sange. În această boală se observă următoarele modificări în vene:

 • Elasticitatea vaselor de sânge;
 • Permeabilitatea;
 • Subțierea pereților venelor;
 • Studii speciale de noduri.

De multe ori, varicele se combină cu tromboflebita, în acest caz, în spațiile de învățământ noduri pot apărea cheaguri de sânge. Un astfel de termen de boli extrem de periculos.

În afară de schimbări interne, această boală are tratamente de consecințe. Umflate viena fac de damă picioarele mai puțin atrăgătoare. În unele cazuri, pot fi observate venos fileu, este, de asemenea, una dintre consecințele varicelor.

Cauzele varicelor de pe picioare

Problema cu venele are la bază un complex de motive. Rareori duce la boli, doar unul dintre ei. Pentru a evita probleme, și, de asemenea, de a atenua boala trebuie să știți motive principale:

 • Probleme cu țesut conjunctiv și insuficiență venoasă. Acesta este motivul principal a varicelor. Din păcate, omul afecta foarte mult aceste nuante nu se poate. Dar, merită să ne amintim că toate celelalte cauze pot servi drept catalizator;
 • Ereditatea. De multe ori, insuficiență venoasă se transmite de la părinți;
 • Lipsa de exercițiu fizic. De multe ori varice suferă femeile puține mișcare, sau sunt nevoiți să se afle la locul de muncă datorat în aceeași poziție;
 • Excesul de greutate. În acest sens, la viena, se creează o sarcină mare, care stimulează apariția de probleme cu ei;
 • Fizice mari de sarcină. Motivul este legat din nou de ridicat sarcini la venos grila de la picioare;
 • Tulburări hormonale. Anumite eșecuri în fondul hormonal pot, de asemenea, servi ca un catalizator pentru a varicelor;
 • Sarcina;
 • Obiceiurile rele. Consumul de alcool și tutun crește în mod semnificativ riscul de apariție a bolii.

Simptomele varicelor venelor

Model de dezvoltare a bolii depinde de caracteristicile acesteia. Un singur lucru, atunci când insuficiență semilunar supape înnăscută, și un alt lucru – dobândită. De obicei, varicele de la picioare se caracterizează prin următoarele semne:

 • Apariția varicelor. Acestea se evidențiază sub piele. Apar de obicei nodular de etanșare;
 • Umflarea picioarelor. De multe ori acestea sunt combinate cu greutatea în picioare. Se observă astfel de simptome după sarcină, sau seara;
 • Crampe musculare. Ele apar uneori, de exemplu, pe timp de noapte. De asemenea, pot apărea furnicături pe piele;
 • Regulat de dureri de picioare;
 • În care se execută etapele pot fi trofice probleme pe piele. De obicei, aceasta este de pigmentare și de etanșare de pe piele. În cele mai dificile cazuri pot apărea ulcere trofice.

Știind toate aceste simptome, va fi capabil să se adreseze în timp util pentru tratament.

Tratamentul varicelor

Varice mai des trateaza metode conservatoare. Dar, în unele cazuri, se poate aplica și intervenția operativă. Să ne uităm la principalele tipuri de tratament, care acum se aplică în practică:

Scleroterapia. Este non-chirurgicale tehnica. În lumenul venei este introdus special medicament, care provoacă îngustarea un anumit vas. De obicei, medicamentul funcționează de aproximativ un an și jumătate. Cu această metodă, este important de a utiliza speciale de tricotaje;

Dieta. Un moment important în tratamentul este normalizarea alimentare. Neapărat ar trebui să renunțe la alcool, gras și alimente picante. Să acorde o atenție la necesitatea de a asigura dieta de vitamine;

cauzele varicelor de pe picioare

Masaj. Una din modalitățile eficiente de tratament;

Unguente. În primul rând, aceste medicamente afectează simptomele vizibile. Ele reduc durerea și umflarea, de asemenea, într-o anumită măsură încetinește evoluția bolii;

Ozonoterapia. Metoda este introducerea în venă oxigen-stratului de mortar. Ozonul stimuleaza regenerarea celulelor, contribuind la resorbția venoase noduri;

Flebectomia. Acest mod de a trata chirurgical. De obicei, metoda prezinta un procent scăzut de recidivă. Dar, din păcate, are o serie de contraindicații.

Moduri de a trata varice destul de mult. Pentru fiecare caz, tehnica este complet individual.

Tratamentul varicelor mijloace

Boala este destul de răspândită, astfel încât medicina populară pentru anii adunat destul de multe retete pentru a-l trata. De obicei, efectul terapeutic se realizează prin existența la unele produse o serie de substanțe. Anume ei bine încetinesc dezvoltarea varicelor.

De obicei, toate aceste produse contin antioxidanti. Acestea diferă prin capacitatea de a reduce gradul de oxidare în organism. Acesta acționează la aplicarea internă prescripție medicală. De asemenea, de multe ori pentru a trata folosite comprese și unguente de casă. Trebuie să înțelegem că medicamentele ar trebui să fie selectate individual.

Tinctura de castan varicoase

Aceasta este una dintre opțiunile disponibile și de încredere metode de tratament. În special este important să înțelegem că acest medicament nu utilizează rare componente. Pentru gătit aveți nevoie de flori de castan, destul de 50 de grame. Acest număr se toarnă 0,5 litri de alcool. Apoi lăsați amestecul infuzeze timp de două săptămâni. Nu uitați să se agită sticla de zi cu zi. După toate acestea, puteți tinctura se strecoara. Iau primit un medicament o lingura cu apa. Ar trebui să se facă de trei ori pe zi, înainte de mese. Aplică-l cursuri pe săptămână. Între cursuri asteapta 2 saptamani. Doar trebuie să-și petreacă trei cursuri. Acest lucru este suficient pentru a obține un efect pozitiv.

Tratamentul varicelor pe baza de sapun

De multe ori, în medicina populară, sunt utilizate medicamente, produse pe baza de sapun. Acest lucru se datorează prezenței în compoziția de săpun alcalin, ei fac o treaba excelenta cu varice, care permite mai repede pentru a recupera corpul. Vă rugăm să rețineți că toate preparatele cu apă și săpun ar trebui să fie utilizate foarte atent. Acestea pot provoca iritații ale pielii, de aceea este necesar mai întâi să verifice într-o zonă mică de piele.

Cel mai popular reteta este varianta cu acidul acetilsalicilic. Avea nevoie de o duzină de pastile de aspirina si 250 ml de vodca. Comprimatele se dizolvă în vodca, pentru aceasta, este mai bine să le taie. Doriți să infuzeze timp de amestec timp de două zile. După ce, în perfuzie, se adaugă săpun de rufe. Primit de substanță o folosesc pentru loțiuni.

Tratamentul varicelor semințe de datura

Seminte de datura au proprietăți de a recupera aproape orice probleme cu sistemul circulator. Doar amintiți-vă – de a folosi medicamente, create pe baza de datura, ar trebui să fie foarte atent, căci semințele acestei plante sunt otrăvitoare.

Pentru fabricarea de droguri este necesar să acumulezi un teanc de semințe, și se pisa într-o râșniță de cafea. Praf rezultat se toarnă 0,5 litri de vodca. Acest amestec este plasat pe două săptămâni în întuneric. Nu uitați să se agită tinctura de zi cu zi.

La începutul tratamentului se folosesc 15 picături la o cana pe zi. De zi cu zi crește doza la 1 picătură, care transportă până la 25 de picături pe recepție. Cursul de tratament nu trebuie să depășească o lună. De asemenea, puteți utiliza această tinctura pentru comprese.

Prevenirea

tratamentul varicelor

Această boală este mai ușor de a întârzia, decât să se angajeze tratament. În primul rând este de a controla greutatea. Merită de asemenea să asigure sine o cantitate suficientă de mișcare. Cel mai bine este de a folosi drumeții, înot, nu rapid de pista. Puteți face exerciții curativă. Un excelent mijloc profilactic este dușul.

Renunta la pantofi de disconfort și de îmbrăcăminte. Acest lucru va permite de a asigura o aprovizionare normală de sânge de la picioare. Dacă în procesul de lucru a reprezentat o lungă perioadă de timp să se afle în aceeași poziție, trebuie să în mod regulat pentru a schimba pozitia. Astfel, puteți reduce riscul de apariție a varicelor.

05.03.2019