De ce apar varicele

Dilatarea venelor de pe picioare este extrem de neplăcut cosmetice defect. Dar ceea ce este mult mai rău – boala crește dramatic riscul de grave trombotice complicații picioare. De obicei, cauza varicelor de la picioare — este un complex de o varietate de condiții și factori, care creează condiții pentru acumularea de sânge venos în vasele membrelor inferioare. Pentru a evidenția unele mai importante motive este imposibil. Prin urmare, din cauza a ceea ce apare varice pe picioare, nu se poate spune exact. Cu toate acestea, se pot distinge factori de risc care contribuie la apariția bolii de picioare și boala esofagului. Pentru unele localizări varicoasă poate fi o consecință severă patologia sistemului venos organelor interne, așa cum se întâmplă atunci când varice varicele esofagiene. Simptomele orice variantă de boală se manifestă destul de puternic, iar tratamentul poate fi conservator sau chirurgical.

Factorii ereditari

varicele venelor

Cel mai important factor de risc este o caracteristică a peretelui venos și de supape aparatului vaselor de sange. În condiții normale, sângele se întoarce la inimă, se deplasează în sus prin venele de la supapa de la supapa. Dacă acest mecanism este perturbat, atunci sângele se acumulează în interiorul vasului, extinderea treptat viena. Când apar simptomele, boala devine din ce în ce mai rapid, iar tratamentul ar trebui să înceapă imediat.

Predispoziție ereditară se transmite de la părinți la copii, de aceea este atât de important să se cunoască dacă au părinți varicele, în consecință, el a apărut, și dacă au fost complicații. Este deosebit de important sa stii despre trombotice predispoziție: înnăscută încălcarea de coagulare a sângelui duce la formarea unui cheag de sânge și creează condiții pentru grave boli ale vaselor de sange. Varice esofagiene nu are ereditare cu factorii de risc, care apare adesea pe un fundal de boli de ficat, iar simptomele tipice duce la complicații periculoase.

Excesul de greutate

Obezitatea sau excesul de greutate crește în mod semnificativ volumul de muncă pe vasele de la picioare. Cea mai mare greutate în mod constant prese, perturba funcționarea articulațiilor, creând condiții pentru stagnare de sânge venos în picioare și formarea varicelor. Și cât este mai mare greutatea, cu atât mai repede va fi varice. O consecință a obezității și de încălcare a metabolismului lipidic pot deveni cardiace tulburări de tip colaps circulator, manifestare care va avea varice esofagiene. Tratamentul bolii venoase medicul va începe cu activități de pierdere în greutate: în cazul în care nu face acest lucru, atunci un bilant pozitiv de terapie imposibil.

Fumatul

Fumatul duce la intravasculară schimbări extrem de negativ care influențează tonusul venelor și capacitatea de a rezista stagnantă fenomene. Factori nocivi de fum exprimată afectează coagularea sângelui, crescând astfel riscul de îngroșare a sângelui și dezvoltarea trombozei. Fără a renunța la fumat este absolut lipsită de sens a începe tratamentul varicelor. Toate acest lucru este pe deplin valabil și pentru varice esofagiene, pentru că nicotina și substanțe toxice, împreună cu saliva se încadrează în tractul gastro-intestinal. Simptomele apar sângerări, motivele pentru care la rupere a vaselor esofagiene.

Alcoolul

Frecventă și abundentă consumul de băuturi alcoolice foarte negativ acționează pe întreg sistemul vascular și duce la multe probleme. Pentru venele de la picioare de alcool este un factor de risc, care provoacă varice, ceea ce este legat permanent și puternic influențate de pe peretele vascular. În afară de aceasta, băuturi spirtoase pe bază încalcă absorbția de nutrienți esențiali, vitamine și minerale, care devine motiv de tulburări vasculare. Dependența de alcool duce la apariția cirozei hepatice, care va provoca varice esofagiene. Simptomele sunt suficient de luminoase, iar tratamentul varicelor nu se poate efectua, în cazul în care pacientul continuă să consume alcool în doze mari.

Endocrine factori

Fluctuațiile hormonale, care afectează vasele de sânge, mai mult pentru femei. Factorii de risc care provoacă dilatarea venelor de pe picioare la femei:

  • tratament ginecologic boli hormonale mijloace;
  • utilizarea de contraceptive hormonale în necontrolate și prelungit modul;
  • terapia terapie cu hormoni;
  • realizarea a fătului, când, pe fondul creșterea rapidă a masei corpului și exprimate modificărilor hormonale crește brusc volumul de muncă pe vasele de sânge.
cauzele varicelor

Pentru bărbați endocrine factori de risc sunt de valoare mai mică, pentru că în organism de sex masculin este extrem de rar apar simptome de dezechilibru hormonal. Tratamentul orice endocrine probleme ar trebui să fie efectuate luând în considerare riscul pentru arterelor și venelor, iar aplicarea preformate contraceptive trebuie strict controlat, pentru a nu admite extinderea vaselor de sange.

Factor de încetinire a fluxului sanguin

De mare importanță pentru sistemul venos are o stare de coagulare a sângelui. Dacă nu există tulburări congenitale, atunci este un risc real pentru venele pot deveni simptome de boli de inima si vasele de sange care duc la îngroșarea de sânge. Dacă în sistemul venos de la picioare sunt create condițiile pentru un curgere de sânge, riscul de a varicelor crește brusc. În venele esofagului creșterea coagulării are loc pe fondul cauză de probleme sau cu ciroză hepatică. Simptomele insuficienței hepatice foarte exprimate, de aceea tratamentul varicelor întotdeauna se efectuează cu ajutorul unor medicamente cu vasculară efect.

Muscular factor

Venele de pe picioare nu conțin în peretele fibrelor musculare, prin urmare, pentru a împinge sângele în sus necesită contracția mușchilor de la picioare. Dacă, pe fondul stilului de viață are loc slăbirea sistemului muscular, acesta devine principalul factor negativ pentru dezvoltarea varicelor. Pentru varicele esofagiene acest motiv, nu este relevantă. Simptomele de slăbiciune musculară observa un medic, iar în desigur de tratament a bolii varicoase, de obicei, include exerciții curativă, care ajută la consolidarea muschii membrelor inferioare.

Impact de lungă ședere pe picioare

Cea mai mare parte a zilei o persoană se află în poziție verticală, care ajută la acumularea de sânge în sistemul venos de la picioare. Anume mersul drept joacă un rol esențial pentru apariția varicelor, care este deosebit de important pentru oameni, nevoiți lungă perioadă de timp în picioare. De fapt, pentru un om care rulează pe picioare, boală varicoasă devine un factor de nocivitate profesională. Având în vedere simptomele, pentru un tratament eficient este necesar de a exclude munca de pe picioare sau de a aplica în mod obligatoriu ciorapi tricotați de compresie.

Un stil de viata sedentar

Dacă o persoană nu este implicat în sport, renunță la vizitele regulate la un club de fitness și preferă să stea în fața televizorului în loc de plimbare, simptomele de dezvoltare a bolii în formă de vene varicoase apar destul de repede. Mai ales dacă locul de muncă de sezut, se deplasează de acasă la muncă și înapoi pentru a trece într-o mașină, și o activitate fizică cât mai minimizat. Un stil de viata sedentar creează mai multe probleme:

  • slăbi mușchii picioarelor;
  • se creează condiții pentru stagnare de sânge în vasele de sânge;
  • apar simptome de tromboză, din cauza deteriorării curgere de sânge.

Rezolvarea cea mai mare parte a factorilor de risc va permite de a crea maxime condițiile pentru a preveni vene varicoase ale membrelor inferioare. Varicele esofagiene apare pe un fundal de boli grave de ficat.

tratamentul varicelor

Anume din cauza acestor factori apare cel mai probabil boala a venelor. Cele mai importante sunt lupta cu obezitatea, renunțarea la fumat, schimbarea de activitate fizică și o excepție de nocivitate profesională în formă lungă în picioare pe picioare. Trebuie să poarte ciorapi de compresie și de a renunța la doze mari de alcool. Orice opțiune terapie cu hormoni ar trebui să fie efectuate sub medicală strictă. Nu aștepta de dezvoltare a bolii, este necesar de a vizita un medic și să treacă o examinare completă a vaselor de sange de la picioare cu respectarea ulterioară a recomandărilor medicului de prevenire a venelor varicoase. Dacă aveți nevoie de un tratament, atunci ar trebui să urmeze cu strictețe numiri de specialitate.