Gel de vene varicoase

Gel și cremă de vene varicoase în calitate de publicitate de multe ori întrerupe iubit serial de televiziune, că, în opinia specialiștilor, s-a considerat o idee rea, care, între timp, sănătos telespectatorilor nu place în mod deosebit. Dar trebuie remarcat faptul că varicele "nu îmbătrânește" și mai mult — i foarte contribuie la curent ritmul de viata, de aceea, tot mai des se pot întâlni tineri, care au reușit până la 30 de ani a supraviețui intervenția chirurgicală (chiar și minim invaziva) în acest sens.

geluri de vene varicoase

Studiind antecedente familiale în ceea ce privește boala varicoasă, multe (nu fără motiv) în condiții de siguranță poate fi atribuit la un grup de potențiali pacienți a medicului. Cu toate acestea, riscul de dezvoltare a bolii în prezența disponibile înclinație ereditară a varice de a crește și de alți factori: sexul feminin, piciorul plat, excesul de greutate, reușește ales o profesie care necesită o lungă ședere în poziție verticală.

Un nou stil de viață și cremă de vene varicoase

Amintindu-și despre posibile viitoare probleme, unii oameni nu lasă această chestiune importantă fără atenție și să încerce să amîne varicoasă a vaselor venoase în timp. Ei petrec activă a preveni dezvoltarea în continuare a bolii, ca doar vor descoperi primele semne de leziune a venelor de pe picioare (greutate, crampe de noapte, modificarea tegumentelor a unor porțiuni ale membrelor inferioare).

Femeile sunt primul care observa la probleme vasculare, prin urmare, mai des decât bărbații cu acest scop, încep să:

 • Interesat de mijloace de medicina traditionala;
 • Găsi puterea de a depăși teama de lipitori și de a face tratament;
 • Categoric în a spune "nu" obiceiurile dăunătoare și este atât de populară printre fashioniste pantofi pe tocuri;
 • De a exercita speciale de gimnastica, mers pe jos în piscină și masaj;
 • Cumpăra ciorapi tricotați de compresie și cremă de vene varicoase.

Au încercat diferite metode conservatoare de tratament a varicelor, majoritatea pacienților preferă geluri de vene varicoase. Gel, care nu prezintă tendința de curgere, atunci când este aplicat pe pielea ușor se încadrează, care se absoarbe rapid, prin urmare, nu provoacă nici un disconfort pacientului. Are grase baza de unguent, dimpotrivă, răspândirea, lasă urme nu numai pe piele, dar și pe haine, iar acest lucru nu este pe placul tuturor. Crema ocupă o poziție intermediară, și el, măcar și conține acizi componente, cu toate acestea, mai plăcută pentru piele și nu atât de petele de pe haine.

Cu toate acestea, pacientul există întotdeauna opțiuni: unguente varicoase, geluri și creme oferă în mod constant farmacie lanțul de rețea, de exemplu:

 1. Remedii pe baza de heparina;
 2. Creme de vene varicoase, care au utilizat proprietăți unice de castan;
 3. Troxerutin în formă de unguente varicoase;
 4. Non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii în formă de cremă sau gel, care, în afară de său de principală destinație, bine tratați pacienții venele de pe picioare.

Ce formă de a alege – o chestiune de fiecare, cu toate acestea, pentru a nu face rău, suntem întotdeauna util să aflați opinia unui medic.

Opinia medicului și speranțele pacientului

La fel ca orice alt farmacologice mijloc, crema anti-varicoase trebuie să fie recomandat de către medicul dumneavoastră, dar și pe pacient, probabil, va fi util să știe pe ce se bazează acțiunea de date de droguri, activitățile pe care le îndeplinesc, nimerind pe piele de om.

Aceste mijloace preponderent revine rolul de asistenți în tratamentul varicelor în alte moduri. Aplicat pe zonele leziuni geluri, creme, unguente de la vene chemați:

 • Împiedica stagnarea de sânge;
 • Îndeplini funcția de tonic de fonduri;
 • Pentru a optimiza activitatea de valve venoase;
 • De a preveni consecințe nedorite, cauzate de extinderea vaselor venoase;
 • Pentru a reduce severitatea manifestărilor clinice (durere, edem, inflamație).
mijloacele de vene varicoase

Pentru a obține într-adevăr de înaltă eficiență de remediu medicamentos, utilizat pentru a trata afectate varice a venelor de pe picioare, întotdeauna trebuie să ia în considerare stadiul bolii. Creme de vene varicoase (unguente, geluri sau alte forme farmacologice), desemnat din oficiu, poate, în cel mai bun caz nu aduce beneficii, iar în cel mai rău caz agrava procesul de dezvoltare și provoca progresia. În acest sens, sperăm că, că pacientul, puternic configurat pentru a opri procesul de boala, va fi util familiarizat cu compoziția preparatelor de vene varicoase, virtuțile și efecte secundare.

De la farmacie cu reteta

Nu au scopul de a descuraja cititorul de la comanda crema împotriva varicelor prin diverse site-uri, totuși, vreau să atrag atenția la medicamente, de multe ori având prefixul "veno", comercializate de lantul de farmacii. Multe dintre ele sunt, de asemenea, sunt fabricate pe bază de castan sălbatic, dar a produs farmaceutic de firma, sunt dotate cu detaliile de la utilizarea de unguente în vene varicoase ale membrelor inferioare sau în alte cazuri.

Un cheag de sânge – periculos lucru

Inegală varice, inferioritatea valve aparatului sistemului venos, stază de sânge în vasele de la nivelul membrelor inferioare – toți acești factori creează condiții favorabile pentru formarea pe vasculare pereții de cheaguri (trombi), care în orice moment pot desprinde și aspira cu fluxul de sânge în direcția ei de mișcare. Migratoare un cheag de sânge în fluxul sanguin poate fi destul de dimensiuni impresionante și închideți vital vas, care este amenințată de un debut de deces de tromboembolism.

Principalul substanța dreptului de preemțiune al majorității unguente aplicate în tratamentul afectate varice a venelor de pe picioare, este o componentă a preveni formarea cheagurilor de sânge – anticoagulant. În afară de aceasta, în componența unguent sau crema de vene varicoase pot intra analgezice, medicamente vasoconstrictoare, precum și vitamine și alte mijloace, care întăresc pereții vaselor de sânge și îmbunătățește nutriție a țesuturilor. Trebuie remarcat faptul că concentrația de anticoagulant în acest farmaceutice de formă, de obicei, de mare, pentru a absorbția lentă unguente în vene varicoase nu a devenit un obstacol eficient de aplicare a acesteia.

Ca un exemplu larg răspândită, low-cost, dar, de asemenea un mijloc eficient, care are anticoagulant proprietati, poate duce cunoscută de toți pacienții care suferă de patologic extinderea vaselor venoase, unguent cu heparina. Efectul terapeutic vine de la un șef de substanță activă – heparina. Acest unguent mulți oameni doar în cazul în care dețin întotdeauna în dulăpiorul cu medicamente de origine. Și nu doar ca un mijloc, care tratează varice pe picioare. Ei, sunt utilizate cu succes la acutizarea hemoroizilor (fără sângerare, vânătăi și contuzii, obținute în viața de zi cu zi, mastita și ulcere venoase. În afară de atribuire directă (prevenirea trombotice venoase, care se cuvin statului la heparina), acest unguent:

 • Oferă un efect anti-inflamator (prin toate de aceeași heparina);
 • Are efect vasoconstrictor, asigurată speciale acid;
 • Este analgezic capacitatea latent în tratamentul local este, de asemenea, face parte din componența heparina unguente.

Și, poate, totusi, la medic? ...

Populare și profesionale, farmaciștii "treaz" și de a crea noi și noi creme de vene varicoase, care apoi oferă în mod activ pe Internet, este adevărat, prețul lor nu este disponibilă tuturor.

Între timp, în veridicitatea afirmațiilor că "datorită unguente pentru varice sau crema varicoase a reușit să spună la revedere de la boala pentru totdeauna" sau "instrument practic nu are efecte secundare", autorul ne fac să ne întrebăm dacă:

 1. În primul rând, cititorul este obligat să știe că o astfel de boala nu este vindecat complet și varice pe picioare nu vor accepta starea anterioară, astfel încât să puteți doar ușura simptomele de varice;
 2. În al doilea rând, se știe că cele mai puternice alergeni sunt exact ingredientele naturale – cele mai multe dintre ele va fi în cadrul unguente, cu atât mai multe "șanse" de a obține o reacție alergică.
 3. În al treilea rând, nu trebuie să uităm că o cremă sau unguent în vene varicoase va afecta, în cazul în care concentrația de tratament componente va fi suficient de mare, pentru că efectul oricărui medicament pe zona afectată, vasele de sânge se face nu direct, ci prin intermediul tegumentelor.

În cele din urmă, de ce unele medicamente pot fi achiziționate doar Online? Răspunsul este evident – nu de la farmacie. Și la urma urmei, nu este un secret faptul că, uneori, achiziționate, astfel, un mijloc provoacă îndoială cu privire la autenticitatea lor, de aceea, poate, să încerce să întrebați la farmacie eficient unguent pentru varice?

tratamentul varicelor gel

În acest articol, practic, nu au fost abordate aspecte ce țin de tratament a varicelor este direct folk – aceste informații, dacă doriți, puteți găsi în alte secțiuni ale site-ului nostru. Retete populare, ca și farmacie, destul de des, în calitate de principal agent terapeutic se folosesc de castan, pe baza lui se face decocturi, tincturi, se prepară un unguent. De asemenea, oamenii frecat picioarele de lut albastru, miere, amestecat cu ceapa, uleiuri esentiale (de lemn de santal, "ulei de ricin" etc), fac baie cu infuzii de plante (succesiune, musetel, urzica), sunt tratate de oțet de cidru de mere, lipitori, speciale de gimnastica si dieta. Deși este deja o altă poveste...