Cum de a vindeca varicele?

Bolii varicoase – este destul de o boală gravă, a alerga care este extrem de nedorit. Când varice peretelui venelor safene își pierd elasticitatea, vasele de sânge se dilată, formând nodulare de expansiune. Apropo, tradus din limba latină "varix" înseamnă "nod".

Simptomele varicelor

varicele

Bolii varicoase este însoțită de o serie de simptome, principalele dintre care – extinderea venelor safene, apariția varicelor noduri și mici intradermice vaselor de sange. Simptomele varicelor se manifestă, de obicei, după-amiaza, ca urmare a eforturilor fizice:

 • Dureri de picioare
 • Umflatura
 • Severitatea în pulpe
 • Oboseala picioarelor
 • Crampe in pulpe în timpul somnului
 • Amorțeală a pielii sau schimbarea sensibilității pielii
 • Steluțele de pe piele

Cum de a vindeca varice: toate metodele de

Toate modalități de cum de a vindeca varicele, sunt date mai jos pe site-ul nostru komy-za30.ru. Cel mai important lucru aici – pentru a alege un program individual de tratament pornind de la stadiul bolii. Și în acest caz, vă va ajuta doar un medic cu experiență!

 • Scleroterapia
 • Chirurgie cu laser
 • Intervenția promptă
 • Farmacoterapie
 • Elastic compresie
 • Thermocoagulation – ajută pentru a obține cele mai bune tratamente de rezultate

În fiecare caz se va potrivi una sau alta metoda, cu toate acestea, fără îndoială, eficient va fi doar un tratament complex.

Uneori cu succes tratamentul varicelor presupune eliminarea venelor varicoase. În cazurile de orice alte măsuri vor elimina doar simptomele la timp. Componentele eficiente de tratament sunt, de asemenea, terapia de după îndepărtarea venelor și prevenirea reapariției bolii.

Învățând cum de a vindeca varicele, nu vă fie teamă de a elimina viena, mai ales dacă boala este deja departe de la un stadiu incipient. Dacă nu faceți acest lucru, atunci varicoasă aglomerate sânge viena vor împiedica circulația sângelui. Eliminarea astfel de viena, normalizeaza fluxul de sânge venos, va lua sarcina de pe sanatoasa a vaselor și, în general, de a opri progresia bolii. După înfrângerea sănătoase trunchiuri venoase se întâmplă ca urmare a congestiei venoase sângele.

Și cum de a vindeca de la conservator?

A evita o intervenție chirurgicală, în unele cazuri, poate ajuta presoterapie și drenaj limfatic. În perioada postoperatorie, de multe ori apar edeme – în acest caz, bine va ajuta cu compresie terapie.

tratamentul varicelor

Cu toate acestea, dacă în antecedente sunt prezente acute supurație inflamatorii, tromboza, transferat recent, tumori, tromboflebita, boli de piele sau boli de inima si vasele de sange, de a folosi un aparat pentru presoterapie și aparat pentru drenaj limfatic este imposibil.

Trata varicele mijloace

Multe adepții medicina populară se știe cum de a vindeca varice prin metode netradiționale. Luați în considerare unele dintre ele.

Pentru a scăpa de dureri de picioare, se poate purta ciorapi, inmuiate prealabil într-o soluție de stropire. Se prepară o soluție salină, la rata de 2 linguri de sare la un pahar de apă caldă, inmuiati in ea ciorapi de la o jumătate de oră, se lasă să se usuce și pune pe picioare. Periodic, scoateți și se înmoaie ciorapi într-o soluție din nou și din nou, dar încercați să umblăm în ele în mod constant. Spălați ciorapi de ori pe zi.

Oamenii sunt împărțite în mai multe rețete, cum de a vindeca varicele. Avea nevoie de 100 g de nucșoară și 0,5 litri de vodca, care trebuie să infuzeze timp de 10 zile. Tinctura trebuie să treci prin tifon și să ia 30 de minute înainte de mese de 3 ori pe zi.

Ajuta, de asemenea, comprese pe baza de zer de lapte. Umezi tifon în ser și wrap-i apare viena, partea de sus se acoperă cu tifon hârtie pentru comprese.

Facilita fluxul de boli pot calde picior de baie. Se fierbe coaja de salcie și stejar timp de 30 de minute, se toarnă acest decoct în cada de baie. Se pune la picior după adoptarea de baie groase de ciorapi. În general, înainte de a, cum de a vindeca varice prin metode chirurgicale, probabil, mai bine pentru a încerca populare și metode conservatoare de tratament.

Am analizat tot felul de opțiuni de modul de a vindeca varicele. În fiecare caz necesită abordare individuală, iar tratamentul trebuie să fie efectuate numai sub supravegherea unui specialist.